måndag 22 april 2013

En dag jag minns..... 5 augusti 2011

Eftersom jag lider av bloggtorka just nu så tänkte jag att inspirera mig med att klicka på ett foto i fotoalbumet och berätta om det och om dagen då det togs. Eftersom dagen dokumenterades med flera foton så klarnade minnet allteftersom. Här kommer berättelsen om min dag den 5 augusti 2011 ;)

Jag befann mig i Falköping hos dottern. Katten Jerry hade förmodligen varit ute hela natten för nu låg han och slötittade på TV:n


Barnbarnet hade fått överta dotterns minilaptop och roade sig med att testa de olika programmen i den


Efter vattenkamning och klädbyte inför dagens STORA händelse så passade han också på att studera läsplattan som han fått ärva av mig. 


Och framåt dagen så var det dags. Vi begav oss till Jönköping, där dottern skulle hämta sin nyinköpta bil som fått en sista genomgång och service hos bilhandlaren. Jag körde i förväg till närmaste tappstation och inväntade dem där. Och då passade jag på att föreviga det här konstverket......  Tja, smaken liksom baken.....


Jag minns att jag hade det ganska skönt i solen och poserade för min kamera i min nyinköpta keps. Den enda keps jag någonsin ägt och faktiskt har jag aldrig haft den efter den dagen heller. Den ligger i garderoben - kanske får ta och använda den när det nu blir sommar och sol igen. Antar att det är en vanesak det där med att ha något på huvudskulten. 


Och så kom de då - de lyckliga nya bilägarna. Bilen var vackert smaragdgrön och så var den törstig så klart. Det brukar ju inte finnas alltför mycket bensin i tanken när man får dem från bilhandlaren.


Barnbarnet var mäkta glad och poserade glatt - och lite stolt tror jag bestämt - vid nyförvärvet.


Och så blev det provåkning. Inläggning av fuskträ i instrumentbrädan gav ett lite lyxigt intryck och snygg och välvårdad var den invändigt. 


Ja, det var en glädjefylld dag som jag lyckades pricka in att berätta om. Även om det mest var bilderna som fick tala ;)

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Oh ja - idag har bilen både ändrat färg och fått en längre profil med mer utrymme invändigt. För att inte tala om att den är miljöanpassad också ;)

   Radera
 2. Visst är det lycka med en ny bil...eller en bättre begagnad funkar ju också (så länge den är bättre än den förra)
  Men du....det där konstverket...nja ogillar skulle jag säga på FB ;-) Inte direkt min stil
  Kram fina du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är helt eniga i ogilla-trycket på den utsmyckningen. Finns finare prydnader tycker jag ;)

   Radera